Bel ons

0 717504569

Email

info@auto66service.nl

Schadeherstel

 

Autoschade komt nooit op het juiste moment en kan voor veel nare verhindering zorgen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto snel weer op weg te helpen. Wij voeren namelijk betrouwbaar en vakkundig werk uit.

 

Huurauto

 

Mocht het voorkomen dat uw auto toch voor langere tijd in onze werkplaats moet blijven, dan krijgt u van ons een representatieve huurauto. Wij snappen namelijk dat het vervelend is om tijdelijk zonder auto te zitten. Overigens rijdt u de eerste twee dagen gratis, daarna zullen wij de van tevoren afgesproken huurkosten rekenen.

 

Snel weer op weg

 

Afhankelijk van de omvang van de schade, plannen we de reparatie direct in. Of u nu een klein deukje heeft of substantiële schade, wij kunnen uw auto in korte tijd repareren. Naast een uitgebreide kennis van verschillende soorten auto’s, hebben wij ook gespecialiseerde apparatuur in huis. Hierdoor kunnen wij veel klussen oplossen zonder veel vertraging.

 

Garantie

 

Wij repareren uw auto vakkundig. Mocht u onverhoopt achteraf een oneffenheid aantreffen, dan zorgen wij dat uw auto alsnog in de originele staat wordt hersteld. Wij vinden het resultaat net zo belangrijk als u! Bovendien krijgt u bij ons garantie.

 

Belafspraak maken

U krijgt altijd van tevoren te horen waar u aan toe bent. Reparaties worden alleen in overleg met u uitgevoerd. Soms voldoet alleen een goed verbaal advies om uw probleem op te lossen.

Bij onderhoud en/of reparaties aan uw auto, geven wij garantie op de vervangingsonderdelen.