Bel ons

0 717504569

Email

info@auto66service.nl

Reparatie & onderhoud

 

Geen automerk is ons onbekend en wij repareren iedere auto die bij ons over de vloer komt. Of u nu klein onderhoud wil laten uitvoeren of juist groot, wij helpen u graag.

Auto66 biedt altijd de hoogste service en wij vinden flexibiliteit zeer belangrijk. Door onze flexibele houding tegenover klanten kunnen wij ons onderscheiden van de grotere garagebedrijven. Wij kunnen spoedreparaties ter plekke uitvoeren, terwijl u wacht.

 

APK zonder afspraak

 

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt altijd uitgevoerd door onze RDW-erkende en gecertificeerde APK-keurmeesters. Daarbij beoordelen wij uw auto op 3 vereiste aspecten, namelijk verkeersveiligheid, milieuvriendelijkheid en registratie. U kunt altijd bij ons terecht voor APK zonder een afspraak te maken.

Wat controleren we bij APK?

 

Tijdens de APK-keuring zullen onze erkende monteurs de volgende verplichte onderdelen controleren en, waar nodig, repareren:

  • Remmen
  • Stuurinrichting
  • Wielophanging
  • Banden
  • Autogordels
  • Verlichting
  • Carrosserie
  • Schokdempers
  • Zicht door de voorruit

Daarnaast meten wij de uitlaatgassen. Bij benzine- en LPG-auto’s keuren wij door middel van een viergasmeting. Bij dieselauto’s voeren wij een roetmeting uit.

Tot slot controleren we een aantal algemene zaken zoals het kentekenbewijs, het voertuigidentificatienummer en het soort brandstof.

APK vervaldatum

 

Hoe weet u wanneer uw auto weer toe is aan een APK-controle? Als uw auto al eerder gekeurd is, geldt de datum op het vorige keuringsrapport. Dit is de APK-vervaldatum en uw auto moet uiterlijk op deze datum zijn gekeurd. De frequentie van de APK is tevens afhankelijk van het soort brandstof waarop de auto rijdt.

APK vervaldatum voor de benzineauto

 

De eerste keuring voor een benzineauto moet 4 jaar nadat deze voor het eerst op de weg is toegelaten plaatsvinden.

Na deze keuring volgt twee keer een 2-jarige periode tussen de APKs. Wanneer de auto 8 jaar op de weg is geweest, is een jaarlijkse keuring verplicht.

APK vervaldatum voor diesel- en LPG-auto’s

 

Als uw auto op diesel of LPG rijdt, vindt de eerste keuring plaats 3 jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto jaarlijks gekeurd worden.

Vakkundig advies

 

Voor algemeen advies bent u bij ons ook altijd welkom. Heeft u vragen over uw de toestand van uw auto? Maak dan een afspraak met ons! Wij maken graag tijd voor u vrij.

Onze werkwijze

 

U krijgt altijd van tevoren te horen waar u aan toe bent. Reparaties worden alleen in overleg met u uitgevoerd. Soms voldoet alleen een goed verbaal advies om uw probleem op te lossen.

Bij onderhoud en/of reparaties aan uw auto, geven wij garantie op de vervangingsonderdelen.

Belafspraak maken

U krijgt altijd van tevoren te horen waar u aan toe bent. Reparaties worden alleen in overleg met u uitgevoerd. Soms voldoet alleen een goed verbaal advies om uw probleem op te lossen.

Bij onderhoud en/of reparaties aan uw auto, geven wij garantie op de vervangingsonderdelen.