auto66service.nl

Schadeherstel

Autoschade komt nooit op het juiste moment en kan voor veel nare verhindering zorgen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto snel weer op weg te helpen. Wij voeren namelijk betrouwbaar en vakkundig werk uit.

Huurauto

Mocht het voorkomen dat uw auto toch voor langere tijd in onze werkplaats moet blijven, dan krijgt u van ons een representatieve huurauto. Wij snappen namelijk dat het vervelend is om tijdelijk zonder auto te zitten. Overigens rijdt u de eerste twee dagen gratis, daarna zullen wij de van tevoren afgesproken huurkosten rekenen.

Snel weer op weg

Afhankelijk van de omvang van de schade, plannen we de reparatie direct in. Of u nu een klein deukje heeft of substantiële schade, wij kunnen uw auto in korte tijd repareren. Naast een uitgebreide kennis van verschillende soorten auto’s, hebben wij ook gespecialiseerde apparatuur in huis. Hierdoor kunnen wij veel klussen oplossen zonder veel vertraging.

Garantie

Wij repareren uw auto vakkundig. Mocht u onverhoopt achteraf een oneffenheid aantreffen, dan zorgen wij dat uw auto alsnog in de originele staat wordt hersteld. Wij vinden het resultaat net zo belangrijk als u! Bovendien krijgt u bij ons garantie.