auto66service.nl

pexels-photo-810357

A-klasse

De wereld ligt open. Ik hou zoveel van jou. Als je denkt dat het zo beter is. Ze zijn voorgoed gegaan. Dag twee, boek uitgelezen. staar ik naar de ondergaande zon. Het was toch goed, zoals het was. Al m'n angst aan de kant.

De wereld ligt open. Ik hou zoveel van jou. Als je denkt dat het zo beter is. Ze zijn voorgoed gegaan. Dag twee, boek uitgelezen. staar ik naar de ondergaande zon. Het was toch goed, zoals het was. Al m’n angst aan de kant. En is er niets veranderd. Samen rennen door de sneeuw.

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn. Waar ik stil moet blijven hangen. Als een koele wind door je hart. Want dan zal alles anders zijn. Kan me niet schelen. In de draden van jou web. De nacht verdween toen ik haar zag. Ik kan niet rusten neehee. Maar voor die zware woorden. De liefde ziet geen zwart of wit. Maar men weet dat het er staat. Want dit hier is mijn huis hier ben ik beminnen. Ze hoort hem zachtjes vragen of ze wakker is, maar zij houdt wijs haar mond. Met helemaal niets. Gevangen in een stilte. De ware liefde liep niet rond voor mij, zo had ik net besloten, op de dag dat jij me vond. Een foto, van mensen met tranen op wangen. Aan het einde van de lijn.

Ik zie de zon maar ik voel haar warmte niet. Ik zit nog in de kamer. Je bent altijd en eeuwig een kind. De koude oorlog die zij voelt is voor hem allang ontdooit. Als de wind die gaat liggen. In de hitte van de nacht waar in we dolde. Van een liefde die lacht. Je bent het beste wat ik ooit had.

Deel deze deal

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geworden in deze occasion? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand formulier: